Jobba hos oss

Lokalmäklare/fastighetskonsult; Malmö

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har en idag en etablerad verksamhet i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Lund där vi samarbetar med i princip alla större fastighetsägare, fastighetsbolag och förvaltare. Vi söker nu en ny lokalmäklare/fastighetskonsult som ser det som en spännande utmaning att etablera vår verksamhet i Malmö. Vi har en väl utarbetad arbetsmodell och vi kommer att bistå med den utbildning och hjälp som Du behöver för att lyckas. En fördel med att arbeta som lokalmäklare/fastighetskonsult är att vi arbetar under kontorstid och Du slipper visningar på kvällar och helger.

Branscherfarenhet är självklart en fördel men inget absolut krav, det viktigaste är att du är rätt person. Du bör vara driven och gilla att ta egna initiativ. Vidare har Du en hög social kompetens, är ansvarsfull och du trivs med ett självständigt arbete. Du besitter en professionell affärsmässighet och älskar att göra affärer.

Vi ser att Du har en akademisk bakgrund, gärna som fastighetsekonom, fastighetsmäklare - eller förvaltare med grundläggande juridiska kunskaper. Om Du har sälj- och förhandlingsvana samt erfarenhet av eget företagande så har Du den bakgrund vi söker. Du skall ha lätt för att uttrycka Dig i tal och skrift och goda datakunskaper. Du får gärna ha b-körkort och bil men det är inget krav.

För att passa hos oss bör Du vara beredd på att arbeta hårt men i gengäld är förtjänstmöjligheterna mycket goda. Vi erbjuder ett spännande och roligt arbete i vilket Du har möjlighet att själv bestämma över agendan.

Låter det intressant? Tveka då inte att maila oss en ansökan. Vi föredrar att själva få återkomma till de kandidater som blir aktuella för intervju. Vill du ändå gärna ringa så har vi telefontid mån, tor-fre kl. 15:00-16:00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför det är en fördel om Du skickar in Din ansökan få fort som möjligt. Som referens anger Du: Malmö.

Lön

Lönen är provisionsbaserad.

Kontaktpersoner

Hanna Friman, 0733-243523, h.friman@glocalnet.net, VD

Ansökan

Sista ansökningsdag 130101
Vi tar emot ansökan via epost: h.friman@glocalnet.net

Arbetsgivare

LOKAL DIREKT SKANDINAVIEN AB
Hantverkargatan 10,11221, STOCKHOLM
Fax: 08-55113665

Tillbaka