« Tillbaka
Apelbergsgatan 36, 111 37 City
Nyrenoverad wc
Nyrenoverad wc
Nyrenoverad wc
Nyrenoverad wc
#10760525

Apelbergsgatan 36, 111 37 City

Uthyres

Nyrenoverat kontor i A-läge endast ett par minuter ifrån Hötorgets t-banestation uthyres! En lokal med våningskänsla i ett 1800-tals hus med genuin gammaldags prägel från byggnadsåren. Goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan!

Lokaltyp
Kontor
108 m2
Utställning
108 m2
Övrig lokaltyp
108 m2
Totalyta
108 m2
Månadshyra:
Värme, ventilation och vatten ingår i hyran. Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset färdigställdes år 1868. Lokalen är belägen i bv med ingång via trapphuset. Det kan eventuellt finnas möjlighet att bygga ett extra förråd åt den tillträdande hyresgästen ifall behov av ett sådant finns.
Om lokalen
Lokalen har en rumsindelad genomgående planlösning med fönster som vetter både mot Apelbergsgatan och innergård.

Lokalarean fördelas på fyra rum i lite varierande storlek, pentry och två wc. De flesta av rummen passar som mötesrum såväl som arbetsrum varför flexibiliteten för hur lokalen kan nyttjas är stor. Du möts av en välkomnande entré med plats för avhängning och ett par väntande besökare. De två största rummen vetter mot Apelbergsgatan, pentryt och de två mindre rummen mot innergård.

Pentryt har matplats för ca 4 personer och är utrustat med två kokplattor samt halvstor kyl och frys. Det finns även en bänkdiskmaskin och en mikrovågsugn som nuvarande hyresgäst bekostat men som de kan efterskänka till tillträdande hyresgäst.

Rummen är mycket fina och representativa med en generös takhöjd, spegeldörrar, höga golvsocklar, stuckaturer och takrosetter. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar samt golv av breda furutiljor i ett par av rummen och pentryt samt parkettgolv på övriga ytor. Takhöjden har bevarats i hela lokalen, dvs inga nedsänkta undertak.

Inför tillträdet kommer golven att vara nyslipate. Lokalen har precis genomgått stambyten i båda wc varför dessa nu är i nyproduktionsskick med nytt porslin och nya ytskikt. Hyresvärden har även förberett med en golvbrunn i den större wcn så att det är möjligt att sätta in en Stockholmsdusch. Lokalen kommer således att hyras ut i mycket fint skick.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber är indraget i lokalen. Nuvarande hyresgäst har tecknat avtal med Sveriges Bredband.

Säkerhet: Lokalen har en gallergrind framför entrédörren. Den nuvarande hyresgästen är positiva till att deras larm övertas av tillträdande hyresgäst.

Lokalen har fyra fönster som vetter ut mot Apelbergsgatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda.

Lokalen passar som kontor, showroom alternativt en kombination av båda.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.
Parkering
Områdets parkeringshus så som exempelvis David Bagares garage samt ett vid Sveaplan 1/ Döbelnsgatan. Annars parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff och det är exempelvis relativt lätt att hitta lediga p-platser vid Johanneskyrkan.
Närservice
Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med A-läge och närhet till all tänkbar service, restaurangutbud och kommunikationer. Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg.
Kommunikation
Endast ca 150 meter till Hötorgets t-banestation med den gröna linjen och gångavstånd till Östermalmstorgs station med den röda. Flertalet busslinjer passerar nära på Kungsgatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen.
Övrigt
Den tillträdande hyresgästen kan få överta vissa möbler som den förra hyresgästen lämnat vid intresse.

Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Verksamheter som undanbedes: behandlingsverksamheter och hunddagis.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. Den nuvarande hyresgästen önskar komma ur sitt avtal snarast möjligt.
Byggår
1868
Våning
Bv

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan