« Tillbaka
Götgatan 22A, Södermalm
#10659939

Götgatan 22A, Södermalm

Uthyres

United Spaces Götgatsbacken -en ny och fräsch coworking-anläggning! Här kan vi erbjuda arbetsplatser i rum eller öppet kontorslandskap för företag med 1 person upp till 100 anställda!

Lokaltyp
Kontor
4 - 1200 m2
Kontorshotell
4 - 1200 m2
Aktivitetslokal
4 - 1200 m2
Totalyta
4 - 1200 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnadsår: 1960. Hiss: Ja. Cykelparkering finns i huset.
Om lokalen
United Spaces finns i det ikoniska S:t Paul-huset som då har genomgått en totalrenovering.

Här erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås, bokningsbara konferensrum samt mindre samtalsrum. På varje våningsplanet finns moderna pentryn och duschmöjligheter.

De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också använda fritt ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med United Spaces-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.

Anläggningens veckovisa frukostar och after works är utmärkta tillfällen för att skapa nya kontakter.

United Spaces har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter i normalfallet.

Vi kan här olika rumslösningar att erbjuda. Det finns rum för 1, 2, 3, 4, 6, 9 och nio personer, men även för 20 och 40 personer.

Det är naturligtvis möjligt att ändra nuvarande rumsstorlekar genom att sätta upp någon vägg om det mot förmodan inte skulle finnas lämplig lösning åt ditt företag.

Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran.

Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade verksamheter men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter och bolag.

Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att de kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer.

Kontakta oss för att boka in en första visning så kan vi på plats planera och identifiera en lösning som passar ditt företag bäst!
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset samt möjlig parkering på intilliggande gator och kringliggande parkeringshus.
Närservice
United Spaces tjänster: postlåda, United Spaces Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, United Spaces Community, låsbara skåp.

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior, caféer och restauranger. Götgatan är i sig Södermalms bästa shoppinggata.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med endast ca 200 meter till Slussens tunnelbanestation där både grön och röd linje passerar. Här finns också ett stort antal busslinjer att välja på och det är gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
eller enligt överenskommelse
Byggår
1960

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan