« Tillbaka
Tre Liljor 5, 113 44 Vasastan
Planlösning
#10759718

Tre Liljor 5, 113 44 Vasastan

Uthyres

Charmigt litet kontor i markplan lämpligt för 2-3 personer uthyres. Ingen överlåtelseavgift utgår!

Lokaltyp
Kontor
35 m2
Utställning
35 m2
Övrig lokaltyp
35 m2
Totalyta
35 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden uppfördes år 1926. Det finns en mysig innergård med trädgårdsmöbler och en utomhusspis.
Om lokalen
Lokalen är belägen i markplan, ½ trappa ner, med ett lugnt läge in mot gården. Lokalarean fördelas på en välkomnande entré, ett rymligt arbetsrum med plats för 2-4 skrivbord, ett funktionellt pentry utrustat med diskmaskin, spis med ugn och induktionshäll samt kombinerad kyl/frys. Det finns en fräsch helkaklad Wc med grått klinkergolv och dusch. Lokalen har över lag välhållna ytskikt vilka utgörs av ett genomgående trägolv i hela lokalen samt vitmålande väggar och tak. Fina snickerier så som spegeldörrar och takrosetter.

Lokalen passar som kontor för 2-3 personer alternativ som showroom.

Ventilation: Självdrag.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten för bredband via fiber. Tele2 (före detta ComHem) finns också anslutet till huset.
Omgivning
Närhet till parker och grönområden så som Hagaparken, Enkehusparken, Sankt Eriks Parken, Observatorielunden samt Vanadislunden med Vanadisbadet.
Parkering
Parkeringsmöjligheter på kringliggande gator enligt stadens tariff samt de allmänna parkeringsgaragen, Heimdalsgaraget på Upplandsgatan 82.
Närservice
Parkeringsmöjligheter på kringliggande gator enligt stadens tariff samt de allmänna parkeringsgaragen, Heimdalsgaraget på Upplandsgatan 82.
Kommunikation
Inom några minuters promenadavstånd (ca 400 m) har man Odenplan där både pendeltåg, tunnelbana och flertalet busslinjer passerar.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av verksamhet och hyresgäst. Vänligen respektera hyresvärdes önskemål om att visningar och alla kontakt skall gå via lokalförmedlaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående i befintligt skick eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1926
Våning
Bv

Gatunivå 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan