« Tillbaka
Tellusborgsvägen 67, 112629 Hägersten
#10755659

Tellusborgsvägen 67, 112629 Hägersten

Uthyres

Nu finns möjlighet att hyra en liten lokal i attraktiva Midsommarkransen.

Lokaltyp
Kontor
48 m2
Övrig lokaltyp
48 m2
Totalyta
48 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Lokal med flera användningsområden.

En fin lokal som lämpar sig som kombinerat kontor och förråd alternativ liten verkstad/atelje.

Ytan är fördelad på 3 rum varav ett bra kontorsrum med plats för minst 2-3 arbetsplatser samt ett mindre kontor/mötesrum.
Ett pentry samt 2 wc varav en med dusch.

Väggarna är vita och på golvet ligger parkett

Fiber finns till fastigehten.
Omgivning
Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas.
Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken.
Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District.

Företag i närheten: Puls&Träning Gym, Motiva, Café Kringelgården, Mäklarhuset, Balmid, Kanonaden, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Provinium/werners gourmeservice.
Parkering
På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. På Tellusborgsgatan är det gratis att parkera.
Närservice
I denna fastighet finns service såsom Puls&Träning, en thairestaurang, Café Kringelgården samt restaurang Glasade gången, som erbjuder luncher och catering. Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god.
Övrigt
Lämpar sig ej som musikstudio.

Tilläggsuppgifter

Våning
3 / 3

 
ld
Kontaktuppgifter

Anna Johansson
Tel: 0732-53 46 12

ld
Sänd intresseanmälan