« Tillbaka
Sandhamnsgatan 63A, 11528 Gärdet
Planlösning
#10755562

Sandhamnsgatan 63A, 11528 Gärdet

Uthyres

Unik möjlighet att hyra kontor på plan i nybyggd påbyggnadsvåning på plan 4. Terrass längs hela kortsidan med spektakulär utsikt i bästa läge på Gärdet! Ett kontor utöver det vanliga!

Lokaltyp
Kontor
842 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Hela fastigheten består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattar totalt drygt ca 37 000 m² uthyrbar yta. Fastighetsägaren har för ett fåtal år sedan skapat nyproducerade kontorsytor med två påbyggnader om totalt ca 3 350 m². Husen uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur. Lagerytor finns att hyra i källaren med access via lastkaj.
Om lokalen
Lokalarean disponeras enligt följande;

Det mycket snygga pentryt är placerat intill terrassen som löper längs med hela fasadlivet. På den högra sidan om pentryt finns matplats för ca 24 personer och på andra sidan plats för ca 16 personer samt en social loungeyta med soffgrupp. Det går att nyttja ena sidan som kontorsytan ifall behovet är fler kontorsplatser och färre matplatser/loungeyta.

Till största delen utgörs våningsplanet av öppna kontorsytor men här finns även ett konferensrum för ca 10 personer, 2 mindre mötesrum för ca 4 personer, 3 små samtalsrum samt ett laboratorierum,

Det finns två wc-grupper med totalt 6 wc. Övrig yta utgörs av kapprum för avhängning, stödförråd med vask och kopieringsrum.

Ytorna är mycket ljusa, fräscha och fina. De två nya påbyggnadsvåningarna har större fönsterpartier än fönstren i den ursprungliga byggnaden.

Ventilation: Ny, närvarostyrd mekanisk ventilation med kyla.

Det går även att hyra ytterligare 541 m² kvm på plan 5, dvs totalt 1383 m² ifall större yta önskas.
Omgivning
Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff. Det finns även cykelparkering på fastigheten.
Närservice
I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt ett enklare café med försäljning av kaffer och enklare förtäring i husets huvudentré.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-banestation finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Du är varmt välkommen att ringa för att boka in en tid för visning.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår.
Byggår
1966
Våning
4 / 5

Skyltläge

Hiss

Lastkaj



 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan