« Tillbaka
Hästholmsvägen 32, Danvikstull
#10750713

Hästholmsvägen 32, Danvikstull

Uthyres

Yteffektivt kontor i bra skick med egen terrass! Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.

Lokaltyp
Kontor
281 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om lokalen
Yteffektivt och fint kontor belägen på plan 6 med egen terrass, utsikt över Hammarby och Sickla.

Ytan utgörs av en större öppen yta med plats för ca 14 skrivbord samt en öppen yta för ca 6 skrivbord.
Stort konferensrum för ca 12 personer.
Fyra mindre mötesrum/telefonrum alternativ kontorsrum.
Ett förrådsutrymme
Stor sällskapsyta/lounge med möjlighet att samla hela företaget

I anslutning till entrén finns ett mindre pentry/kaffestation och möjlighet för gäster att sitta ned.
Två wc varav en med dusch

Då fastigheten har en lasthiss är lokalen lättillgänglig för att ta in större och tyngre saker.

I fastigheten finns gott om service en välbesökt lunchrestaurang, kiosk, gym, naprapater, massage samt vårdcentral.
Omgivning
I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Här finner ni det mesta för era anställda och besökande.

Företag i närheten: Stockholm Vatten, Calluna, Granitor, Trivec, Nyfosa Fastigheter, SBB, NPM, Deltagruppen, Delray, Technoresolut, Pharmadule, Tovner, Spennare, Danvik Rehab & Kiropraktik
Parkering
I fastigheten finns möjlighet att hyra garageplatser samt invid fastigheten har Aimo Park ett parkeringshus. För besökare finns parkeringsplatser precis invid där möjlighet finns att parkera i 3h mot betalning.
Närservice
I fastigheten finns en bra lunchrestaurang som erbjuder lunchbuffé, samt catering, en servicebutik, kiropraktik och sjukgymnastik, gym samt vårdcentral. I närområdet finns en väldigt välbesökt sushirestaurang samt vid vattnet ligger Hotell Elite Marina Tower som erbjuder luncher, konferensmöjligheter och spa, du når hotellet via tunneln på endast 5 minuter. Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.
Kommunikation
Danvik Center är beläget precis intill Värmdövägen, där alla bussar passerar för att snabbt ta sig till slussen och Södermalm eller vidare ut till Värmdö, Saltsjöbaden eller Nacka Centrum. Saltsjöbanan ligger i direkt anslutning till fastighetens gård. På kort promenadavstånd ligger Saltsjöqvarns brygga dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen. Det är god tillgänglighet med bil och du är snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln eller via stadsgårdskajen för vidare färd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2023-05-01 enligt överenskommelse.
Renoveringsår
2020
Våning
6

Hiss 
ld
Bilagor
ld
Kontaktuppgifter

Anna Johansson
Tel: 0732-53 46 12

ld
Sänd intresseanmälan