« Tillbaka
Kanalvägen 2A, 18441 Österåker
#10749701

Kanalvägen 2A, 18441 Österåker

Uthyres

Lokal på markplan som lämpar sig främst för kontorsverksamhet.

Lokaltyp
Kontor
37 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Fiber finns indraget i lokalen.
Om lokalen
Kontorslokal med egen ingång från markplan och tre stora fönster mot två väderstreck som ger väldigt fin ljussläpp i lokalen. Från entrén så välkomnas man av öppen yta med plats för flera arbetsplatser och längre in finner man mindre rum med trinett och genomgång till den helkaklade toaletten med dusch. Standarden är hög med ekparkett samt ljusa väggar och lamellgardiner invändigt för att få ner insyn om så önskas. Utvändigt så finns det markiser när solen ligger på och en trevlig uteplats sommartid som kan nyttjas vid lunchen eller fikat.
Omgivning
Omgivningen består av flerbostadshus vid kanalen samt radhus och villaområde längre in på Kanalvägen.
Parkering
Parkering utanför byggnaden för besök och möjlighet att hyra parkeringsplats i föreningens garage där även laddplatser finns att tillgå.
Närservice
Flera lunchrestauranger inom kort promenadavstånd med bl.a Brödernas, Restaurang China Kejsaren vid Åkers kanal och all tänkbar service med flertalet andra restauranger finns i Åkersberga Centrum ca 700 meter bort.
Kommunikation
Smidig åtkomst till 276 och vidare till E18 samt E4 genom väg 265, Norrortsleden & Häggviksleden. Åkersberga station endast ca 700 meter bort med både Roslagsbana till Stockholm och bussar som går runt hela Åkersberga och till Danderyd.
Övrigt
Standard 3 års avtal erbjuds. Lokalen hyrs utan påslag för moms och ej momspliktigt verksamhet är således ok.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2015
Våning
1 / 4
Antal rum
1

Gatunivå

Skyltläge 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan