« Tillbaka
Braxenvägen 8, Norrtälje
#10749083

Braxenvägen 8, Norrtälje

Uthyres

Nybyggd industrilokal med stor flexibilitet vad gäller nyttjandet och som lämpar sig för många verksamheter! En utmärkt lagerlokal med takhöjd om ca 12 meter och närhet till påfarter till E18 mot Stockholm, Arlanda och Uppsala! Dessutom Inhägnad fastighet med hög säkerhet!

Lokaltyp
Produktion
1000 - 5746 m2
Lager
1000 - 5746 m2
Övrig lokaltyp
1000 - 5746 m2
Totalyta
1000 - 5746 m2
Delbar
Lokalen kan delas - Se ritningar!

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Fastighetsbeteckning: Görla 9:5
Byggnaden är i nyproduktionskick och den byggdes gjuten platta i ett plan med höga krav på yteffektivitet och hållbarhet. Den blivande hyresgästen till denna lokal kommer i och med byggnadens cirka 114,6 meter X 51 meter och takhöjden om ca 12 meter att kunna stoltsera med att bedriva sin verksamhet i industriområdets största byggnad.
Om lokalen
Cirka 10 minuter från Norrtälje centrum ligger det attraktiva industriområdet Görla Företagsby beläget och fastighet Görla 9:5. Denna nybyggda industribyggnad ligger i nära anslutning till avfart E18 och väg 276, och erbjuder därav ett strategiskt bra logistikläge. Med sin välplanerade och genomtänkta planlösning passar denna lokal utmärkt för många olika verksamheter och ändamål. Med de ca 12 meter i takhöjd och ytor på 5 746 kvm så passar lokalen särskilt väl för lager- logistik- och industriverksamheter.

Lokalens lågdel kan nyttjas både som kontor och för lättare produktion. Här finns Konferensrum, Omklädningsrum för herr- och dam, bastu, en mindre spa-avdelning samt förråd. Takhöjden i lågdelen är ca 3 meter. Dessa ytor kan självfallet anpassas efter just din unika verksamhets behov.
I den stora lagerytan finns en lastport i markplan på den vänstra sidan med måtten ca 3,5 * 3,5 meter. Det är möjligt att ta upp fler, både markportar längs kortsidan såväl som längs ena långsidan mot lastkajen. Lagerdelen har ett bra, flytspacklat golv som ska hålla för tung industriverksamhet.

Byggnaden har byggts med en flexibel utformning för att ytorna skall kunna delas av och hyras av fler än en hyresgäst och även så att det är möjligt att hyra en del av lokalen i andra hand av nuvarande hyresgäst.

Ritningarna i annonsen visar hur lokalen kan delas av.
Omgivning
Belägen ett stenkast från E18 mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. Görla Industriområde omges av grönska samt naturskönt område ner mot vattnet. Restaurang Görla finns inom gångavstånd som serverar luncher samt Take away.

Andra företag i området:
Avis, Norrtälje Biltvätt, Vattenfall, Nyttofordonfinans, Slangservice, återvinningscentral, Arbetsprofilen, Polaris Kablage, Stockholms Läns Landsting, Däck Online, Karosservice, Roslagens Helikopterflyg, Norrtälje Stadsbud Flytt & Frakt, Mobile Climate Control med flera.
Parkering
Det är gott om parkeringsplatser på ena sidan av fastigheten. De är möjligt att hyra mer mark på fastigheten ifall det finns behov av ytterligare uppställningsyta.
Kommunikation
Norrtälje har täta bussförbindelser med Stockholm. Det finns även busstrafik direkt till Uppsala, Hallstavik och Kapellskär. Det är gångavstånd till busshållplats Görla Företagsby där linjerna 630, 631, 632 och 655 passerar mot Norrtälje och Söderhalls Trafikplats. Endast 20 minuters restid längs Europaväg E18 finner du Kapellskär, där färjor går bland annat till Finland, Estland och Polen. Riksväg 77 går västerut och förbinder Norrtälje med Rimbo, Knivsta och Uppsala. Norrtälje förbinds även med Arlanda via länsväg 273.
Övrigt
Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta alternativt hyra ut lokalen i andra hand till.

Varmt välkommen att höra av dig till lokalförmedlaren för att boka in en visning av denna lokal med stor potential att bli den plattform du behöver för att kunna bygga upp och utveckla din verksamhet till dina drömmars högt uppsatta mål!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Byggår
2022

Nybygge

Gatunivå

Lokalen kan delas



 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan