« Tillbaka
Kungsgatan 29, City
Planlösning
#10747623

Kungsgatan 29, City

Uthyres

På en av huvudstadens bästa adress intill Stureplan finns nu denna mycket fina & helrenoverade lokal på plan 6 med utsikt över Kungsgatan tillgänglig!

Lokaltyp
Kontor
82 m2
Planlösning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1928 och renoverades år 1989.
Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.
Om lokalen
Låt dig inspireras av utsikten över Kungsgatans myllrande folkliv på denna ljusa och trivsamma arbetsplats!

Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med sittplats för ett par besökare, ett öppet kontorslandskap med plats för ca 8 arbetsplatser samt konferensrum för ca 6 personer, två wc varav en tillgänglighetsanpassad med dusch, nytt pentry samt korskopplingsrum/förråd.

Lokalens fönster vetter ut mot Kungsgatan och lokalen är mycket ljus.

Lokalen har precis genomgått en totalrenovering och hyrs nu ut med en standard i nyproduktionsskick vad gäller ytskikt, pentry, wc, glaspartier och belysning.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft samt kyla.

Bredband: Fiber och nätverk finns indraget i lokalen via Open Universe.

Ytskikten utgörs av vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta, linoleumgolv i pentry samt helkaklade wc med klinkergolv. Allt i nyproduktionsstandard.
Omgivning
Hötorget med livlig torghandel och Stureplan.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Närservice
Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Den bland hyresgästerna omtyckta hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår!
Byggår
1928
Renoveringsår
1989
Våning
6

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan