« Tillbaka
Regeringsgatan 88, City
#10747161

Regeringsgatan 88, City

Uthyres

Mycket fint, rumsindelat kontor på eget våningsplan med den välbevarad karaktär från det förra sekelskiftet och balkong! Bo i gammalt kulturhus i pittoreska kvarter!

Lokaltyp
Kontor
102 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1907 och lokalen är belägen 2 tr. upp. Hiss saknas.
Om lokalen
Lokalarean fördelas på fem arbetsrum i varierad storlek, ett mindre pentry i korridoren samt wc med förrum för handfatet. Två av de större arbetsrummen vetter mot Regeringsgatan. Dessa rum har stora fönster, stuckaturer och vacker fiskbensparkett. Det är möjligt att flytta pentryt till rummet närmast balkongen. Lokalen har en vädringsbalkong som vetter mot innergården.
Lokalen har genomgående en generös takhöjd, högresta, stora fönster samt en bevarad gammaldags karaktär från det förra sekelskiftet såsom bevarade snickerier och takstuckaturer. Den generösa takhöjden sammantaget med att fönstren vetter åt två håll ger en härlig känsla av rymd och gör att lokalen upplevs ljus – här kommer definitivt personalen att trivas!
Säkerhet: Gallergrind finns.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen via Stockholms Stadsnät (som levererar 100-100 Mbit/s). Stokab har en avlämningspunkt i källaren och det är möjligt att välja bredbandsleverantör.

Ventilation: självdrag.
Omgivning
Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg. I lokalen ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av citypulsen som finns alldeles utanför dörren.
Parkering
På kringliggande gator enligt stadens tariff samt områdets parkeringshus. Det är exempelvis relativt lätt att hitta lediga p-platser vid Johanneskyrkan.
Närservice
Fastigheten ligger i centrala Stockholm med närhet till all tänkbar service och kommunikationer som det innebär. Huset inhyser Emils GastroBar & Restaurang i entréplan och ett stort antal trevliga restauranger och caféer finns i närområdet.
Kommunikation
Gångavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Östermalms torg, Hötorget (d.v.s. både till grön och röd linje) samt flertalet busslinjer. Hötorgets t-banestation ligger närmast´(uppgången mot Olofsgatan och Tunnelgatan).
Övrigt
Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren i enighet med hyresgästs önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Ett snabbt tillträde är möjligt och önskvärt här och det blir enligt överenskommelse med den nuvarande hyresgästen. Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta lokalen till.
Byggår
1907
Våning
2

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan