« Tillbaka
Swedenborgsgatan 20B, Södermalm
Pentry-Referensbild från annan lokal.
Pentry-Referensbild från annan lokal.
Planlösning
#10737739

Swedenborgsgatan 20B, Södermalm

Uthyres

Penthousekontor på översta våningsplanet uthyres i nyproduktionsskick! Kontor med öppen planlösning, bra mötesfunktioner i bästa läge på Södermalm med pendeltågstation och garage i byggnaden!

Lokaltyp
Kontor
292 m2
Planlösning
Årshyra:
4 400 kr/m²/år inkl. kyla och värme i befintligt skick. Fastighetsskatt: ca 415 kr/m²/år 25% moms tillkommer.

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggår: 1990. Ombyggnadsår: 2016. Fastigheten erbjuder ett fint serviceutbud med restaurang- och caféverksamheter, spel- och tobaksbutik med mera. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu gemensamt för husets hyresgäster som cyklar.
Om lokalen
Lokalen byggdes för ett fåtal år sedan och är fortfarande i princip i nyproduktionskick med ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation) och fräscha ytskikt. I husets mitt finns ett atrium och lokalen har en entrédörr direkt ut på terrassgången som vetter ut mot atriumet. Här kan man placera ut lite bord och stolar för den som vill nyttja denna yta. Lokalen har fräscha ytskikt med vitmålande väggar och grå nålfiltsmatta.

Lokalen har avknoppats från en större lokal och ett nytt pentry kommer att byggas här i samråd med tillträdande hyresgäst. I övrigt utgörs planlösningen till största del av ett öppet kontorslandskap men här finns även bra med mötesfunktioner bestående av ett större konferensrum som idag nyttjas för utbildning, samt några mindre mötesrum/ arbetsrum, två wc varav en med dusch, kopiator- skrivare och återvinningsrum samt två förrådsrum med fönster samt två wc.

Ventilation: närvarostyrd vent med kyld tilluft.

Huset är pelarbyggt vilket innebär en flexibel planlösning ifall väggar skulle vilja tas ner.
Omgivning
I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.
Parkering
I huset finns garage och en plats kostar ca 2000 kr/mån + moms samt cykelgarage.
Närservice
I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.
Kommunikation
Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Busshållplats finns snett utanför porten där linjerna 55 (Tanto-Henrikdalsberget), 57 (Sofia-Frösundavik) och 66 (Reimersholme-Sofia) passerar. Fler busslinjer passerar inom kort gångavstånd såsom linje 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 4 (Radiohuset-Gullmarsplan) och 74 (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne med garage i huset.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Tillträde kan ske enligt överenskommelse, dock tidigast 1 oktober 2022. Det finns möjlighet att hyra lagerytor på -1.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske enligt överenskommelse, dock tidigast 1 oktober 2022.
Byggår
1990
Renoveringsår
2016
Våning
6 / 6

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan