« Tillbaka
Vänersborgsvägen 13-15, 74634 Håbo
Planlösning - Planlösning
#10707749

Vänersborgsvägen 13-15, 74634 Håbo

Uthyres

Nu finns möjlighet att hyra mindre ytor på Vänersborgsvägen där man avser att dela upp en större lokal till två mindre om ca 646 kvm respektive 718 kvm.

Lokaltyp
Produktion
646 - 1364 m2
Delbar
Lokalen kan delas - Lokalyta om totalt ca 1364 m² vilket delas upp till två mindre ytor från ca 646 m² och 718 m² eller enligt överenskommelse. Minsta uthyrbara yta är om ca 646 m².
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd mellan ca 1977-79.
Om lokalen
Lokalerna har varsin markport in, där ena är belägen på långsidan och den andra på kortsidan av byggnaden. Tillhörande kontor med personalutrymmen på både BV och 1 tr upp som kan fräschas upp i samråd med värden. Båda lokalerna har en fri takhöjd om ca 4,2 meter till balk och ca 5,3 meter till tak mellan balkarna. Travers finns idag och är på ca 4 meters höjd under takbalkarna. Betonggolv med bra bärighet och möjlighet att ställa in pallställage för att få upp gods med hjälp av truck. Användningsområden är många i denna byggnad där detaljplan tillåter småindustri och man kan tänka sig både lager, produktion samt verkstadsinriktning i dessa lokaler.
Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab är på väg att etablera sig i Logistik Bålsta som är en utbyggnad av Västerskogs företagspark, ca 1,5 km bort vilket gör området expansivt!
Omgivning
Byggnaden är belägen i gamla Bålsta med centrum samt tågstationen en kort promenad bort. Bostäder blandas med småindustri samt lagerlokaler i detta område nära E18 och byggnaden tillhör en av dom äldsta industriområden med bl.a Nissens som tidigare hyresgäst.
Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab är på väg att etablera sig i Logistik Bålsta som är en utbyggnad av Västerskogs företagspark, ca 1,5 km bort vilket gör området expansivt.
Parkering
Parkering längs med långsidan av fasaden ingår.
Närservice
All tänkbar service finns i Bålsta Centrum ca 2 kilometer bort och längs med vägen så ligger flertalet restauranger.
Kommunikation
Lokalen är ur strategisk synpunkt utmärkt beläget vid E18 mellan Stockholm, ca 4,5 mil och 30 minuter med bil och Enköping, ca 2,5 mil och 20 minuter med bil samt vidare till Västerås på ca 20 minuter till från Enköping. Med pendeltåg tar det ca 40 minuter från Stockholms central till Bålsta Station och med SJ:s Regionaltåg så minskar restiden till ca 27 minuter från Stockholms Centralstation.
Hyresgäster
Järnia Bålsta, AD Butik Bålsta, Shell, Hemköp,
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Anpassning av lokalen sker i samråd med hyresvärden och kostnaden kan läggas på hyran under avtalstiden. Lokalen är belägen ca 4 km från Dragets industriområde i Bålsta.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1977

Gatunivå

Skyltläge

Lokalen kan delas 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan