« Tillbaka
Palermogatan 11, Värtan/Frihamnen
#10707513

Palermogatan 11, Värtan/Frihamnen

Uthyres

Unik lager- och kontorslokal i kreativ, historisk miljö med goda anpassningsmöjligheter i Frihamnen! Unikt höga fönster med utsikt över Värtans glittrande vatten! Egen ingång från Palermogatan och bra lastkaj!

Lokaltyp
Kontor
180 m2
Lager
160 m2
Totalyta
340 m2
Delbar
Lokalen kan delas
Årshyra:
2000 kr/kvm/år i befintligt skick.

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Denna lokal ligger är belägen i lågbyggnaden i magasin 5 med en helt egen ingång och med en unik möjlighet att exponera sig med en helt egen skylt ovanför sin huvudentré.
Om lokalen
Lokalen har stora höga fönster med industriell karaktär och vacker utsikt över Värtan. Drygt halva lokalen utgörs av lageryta utan ventilation. Ventilationen i lagerdelen om ca m² är ej anpassad för kontorsverksamhet så som ventilationen i kontors- och produktionsdelen om ca 160 m².
Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval! Alternativt anpassa själv och behåll den förmånliga hyresnivån!

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i byggnaden vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Fastigheten är belägen i en anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Historiskt har området nästan uteslutande varit en plats för sjöfart men området har delvis ändrat prägel under senare år i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet samt även en konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen har blivit en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Det är generellt gott om parkeringsmöjligheter i området och garage finns i magasin 3.
Närservice
Många restauranger i närområdet, exempelvis populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang). I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelnläggning med 22 banor. I området sker ett växande utbud av service, restauranger och butiker.
Kommunikation
T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Dessutom promenad- och cykelavstånd till Stockholms innerstad.
Hyresgäster
I magasin 5 huserar exempelvis Bruka Design, Auktionsverket, Independent Kostym och flera mediaproduktionsbolag. I grannbyggnaderna finns bland annat PDL Center som är en av Europas största padelanläggningar, Nasdaq Stockholm, Banankompaniet och Stockholms Konsthall.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Lokalen kan delas

Lastkaj 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan