« Tillbaka
Landsvägen 47, Sundbyberg
#10701665

Landsvägen 47, Sundbyberg

Uthyres

Nyrenoverad och mycket fin kontorslokal med bästa läge i Sundbybergs centrum! Mycket bra logistik i huset med lasthiss intill lokalen som går direkt från garaget. Utmärkta kommunikationer och terrass längs fasaden!

Lokaltyp
Kontor
114 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1954 och byggdes om år 1959. Här finns både personhiss och lasthiss.
Om lokalen
Lokalarean utgörs av två kontorsrum/mötesrum samt en öppen ytan som rymmer flera arbetsplatser. Lokalen har nyligen renoverats och har mycket fräscha ytskikt samt ett nytt lite lyxigt pentry. Här finns även 2 wc och förrådsutrymmen. Husets pelarkonstruktion och därmed icke bärande väggar gör att planlösningen är flexibel. Lokalen har ett mycket lugnt läge i huset med fönster som vetter mot den trevliga innergården. Längs efter fasaden finns en stor terrass. Det finns ingen balkongdörr idag i lokalen men det går att sätta en trapp vid ett fönster för att på så vis komma ut på den. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard

Bredband: Fiber finns anslutet till fastigheten.
Omgivning
Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.
Parkering
Garage finns i huset och Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten enligt stadens tariff. Parkmans parkeringsgarage finns ett stenkast bort på Vasagatan 2.
Närservice
I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Company. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag.
Kommunikation
Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4:an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.
Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
omgående eller enligt överenskommelse
Byggår
1954
Renoveringsår
1959
Våning
3

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan