« Tillbaka
Fräsarvägen 7 B, Länna
#10698575

Fräsarvägen 7 B, Länna

Uthyres

Ett stenkast från infarten till expansiva Länna industriområde finns denna ljusa lokal högst upp i huset ledig att hyra. Fastighetsägaren anpassar lokalen efter önskemål och hyresgästens behov. Kontor, showroom, lager och enklare produktionsverksamhet fungerar här!

Lokaltyp
Kontor
145 m2
Utställning
145 m2
Lager
145 m2
Övrig lokaltyp
145 m2
Totalyta
145 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnadsår: 1989. Ombyggnadsår: 1999. Varuhiss finns för in- och urlastning av tyngre saker (max 630kg) alldeles utanför entrén.
Om lokalen
Ljus lokal högst upp i huset med många användningsområden mitt i Länna handels- och industriområde!

Lokalen nyttjades som kontor av den förre hyresgästen, men det är även möjligt att använda en del av lokalen som lager eller showroom.

Lokalarean fördelas på 3 stycken kontorsrum, ett större rum med ett pentry och en taklanternin som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns också förråd/städ/arkiv samt wc med dusch.

Planlösningen är flexibel och kan öppnas upp om mer öppna ytor önskas. Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och verksamhetens behov vad gäller både materialval och planlösning.

Bredband: Fiber finns draget till lokalen.
Omgivning
Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.
Parkering
Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten
Närservice
I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.
Kommunikation
Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. Lokalanpassningar med kort färdigställandetid kan erbjudas.
Byggår
1989
Renoveringsår
1999
Våning
2

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan