« Tillbaka
Vintergatan 4, Sundbyberg
#10691070

Vintergatan 4, Sundbyberg

Uthyres

Färdiganpassad gym och träningslokal med fräscha omklädningsrum och förmånlig hyra centralt i Sundbyberg överlåtes! Lokalen har två egna ingångar direkt från gatan.

Lokaltyp
Lager
165 m2
Övrig lokaltyp
165 m2
Totalyta
165 m2
Månadshyra:
Hyra: ca 1106 kr/m²/år i befintligt skick. Fastighetsskatt: ca 80 kr/m²/år. Månadskostnad: ca 16 215 kr inkl. fastighetsskatt och värme (25% moms tillkommer)

Objektbeskrivning

Om lokalen
Träningslokal med flera användningsområden såsom gym, pt-studio, yoga eller lugnare träningsverksamhet. Gymmet är beläget i markplan med egen ingång från gatan. Lokalens yta utgör främst av två större öppna träningsytor ca 50kvm samt ca 80kvm. Den större ytan som är i anslutning till entrén är luftig och ljus och har en generös takhöjd om ca 3,5 m. I den övriga lokalen är takhöjden ca 2.30-2,40 m.

I lokalen finns två kaklade omklädningsrum i nyskick en dam och en herr utöver finns två wc, ett rum med ett fräscht pentry samt ett förråd.

Det finns gott om plats för redskap eller gruppträning.

Ventilation: Gott klimat, lokalen har ett eget ventilationsaggregat med mekanisk ventilation
Omgivning
Lokalen har ett lugnt och trevligt läge i ett bostadshus, nära kommunikationer och Sundbybergs Centrum samt Solna Business Park.
Parkering
Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten.
Närservice
På ca 5-6 minuters promenadavstånd ligger Sundbybergs Centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till Tulegatan som har stort utbud av lunchrestauranger.
Kommunikation
Inom en promenad på max 5 minuter finns Sundbybergs tunnelbana samt pendeltågsstationen som ligger strax intill.
Övrigt
Hyreskontraktet som överlåtes löper ut per 2022-07-31 och förlängs därefter med 3 år ifall att ingen av parterna säger upp det.

Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresgästens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Nuvarande kontraktsinnehavare har fri prövningsrätt vad gäller till vilken intressent som lokalen överlåtes till.
Överlåtelseavgift
Lokalinnehavaren begär 200 000 vilket är långt under det som har investerats i lokalanpassningar. Det inkommer intäkter på ca 8000-10 000 kr i månaden från gymmets medlemmar enligt kontraktsinnehavaren. Den nuvarande kontraktsinnehavaren hyr träningsmaskinerna och en separat överenskommelse gäller för dess ifall den som övertar hyresavtalet skulle vilja köpa eller hyra dessa. Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Gatunivå

Lokal överlåtes 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan