« Tillbaka
Säterivägen 33, Mariehäll
#10690807

Säterivägen 33, Mariehäll

Uthyres

Attraktivt belägen lokal i Bromma med goda lastmöjligheter med lastport markplan! Område med bra kommunikationer och närservice!

Lokaltyp
Kontor
336 m2
Lager
336 m2
Övrig lokaltyp
336 m2
Totalyta
336 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Lokalen är ligger i husets källarvåning med lastport i markplan. Det är en ramp utanför så man kan backa ner och parkera en bil alldeles utanför porten. Lokalen har fönster på gaveln vid porten samt ljusinsläpp via taklanterniner och glasbetongfönster längre in i lokalen. Lokalen har huvudsak öppen planlösning men det finns även ett kontorsrum, ett rum med trinettkök och matplats, wc samt vissa avskiljande väggar i lagerytan vilket framgår av annonsens bilder. Lokalen har två entréer och den andra entrén finns 1 tr ner på den motsatta gaveln intill husets restaurang direkt från gatan. Den andra entrén kan förslagsvis nyttjas som personal- eller kundentré. Takhöjden är mer generös vid i lagrets första del närmast lastporten. Längre in i lokalen blir takhöjden lägre, ca 2.23 m. Lokalen hyrs idag av postorderföretag som nyttjar den som lager/distributionscentral samt kontor.
Omgivning
Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.
Parkering
Parkering utomhus.
Närservice
Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.
Kommunikation
Busshållplats Mairehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Det är promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tidigast 2021-02-01 eller enligt överenskommelse.
Byggår
1938

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan