« Tillbaka
Sankt Eriksgatan 48, Kungsholmen
#10683920

Sankt Eriksgatan 48, Kungsholmen

Uthyres

Liten butikslokal eller showroom med bra affärsläge och god exponering.

Lokaltyp
Kontor
26 m2
Butik/handel
26 m2
Övrig lokaltyp
26 m2
Totalyta
26 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Butiken är belägen på välbesökta Sankt Eriksgatan invid Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll.

Lokalen lämpar sig som en liten butik, showroom med kontor för er som säljer via webshop och vill erbjuda kunder att komma och titta och klämma. Lokalen har god exponering då den har stort skyltfönster mot Sankt Eriksgatan.

Lokalen disponeras av en öppen yta med högt i tak om ca 20m2 i anslutning till entré. Innanför finns ett mindre utrymme i dag provrum samt en wc.

Hyreskontraktet överlåtes nytt 3 års avtal går att få.
Tillträde efter överenskommelse
Hyra 9750kr/månaden inkl. värme. moms tillkommer
Fastighetsskatt 429kr/månaden.
Säkerhet kommer att begäras
Vänligen kontakta mäklaren för mer information om pris.
Omgivning
Kungsholmen är en mycket attraktiv del av Stockholm, en av stadens mest populära stadsdelar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.
Parkering
Garageplats finns i närheten att hyra av Q-park.
Närservice
Vid Fridhemsplan och i Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, många mysiga butiker samt all nödvändig service.
Kommunikation
Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan med pendeltågsstation finns inom gångavstånd. Busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna.

Tilläggsuppgifter

Gatunivå

Skyltläge 
ld
Kontaktuppgifter

Anna Johansson
Tel: 0732-53 46 12

ld
Sänd intresseanmälan