« Tillbaka
Roslagsgatan 50, Vasastan
Planlösning
#10673156

Roslagsgatan 50, Vasastan

Uthyres

Trivsamt kontor utan överlåtelse uthyres! Trevliga omgivningar med närhet till både natur såväl som Sveavägens och Odengatans puls. Garage finns i hus.

Lokaltyp
Kontor
84 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1971. Ventilation: Mekanisk frånluft. Internet: ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten. Hiss finns.
Om lokalen
Lokalarean fördelas över tre arbetsrum samt en öppen yta med fransk balkong i anslutning till pentryt som kan nyttjas för möten eller som lounge. Det finns även ett förrådsutrymme samt wc med dusch. Ytskikten utgörs av parkettgolv i samtliga rum utom ett som har linoleumgolv samt målade väggar och tak. Helkaklad wc med klinkergolv.
Omgivning
Kort gångavstånd till natursköna Vanadislunden.
Parkering
Garage finns i huset där parkering går att hyra i mån av plats. Odenplan (Stockholm) Apcoa Parkering (tidigare EuroPark) har garage på Vanadisvägen 2-4.
Närservice
Kort gångavstånd till Sveavägen som är kantat av ett rikt serviceutbud med mängder av restauranger och caféer. Gångavstånd även till Odenplans gedigna serviceutbud. Shurgard har en anläggning på Vanadisvägen 4 med möjlighet att hyra extra förråd.
Kommunikation
Kort gångavstånd till busslinje 50 (Hornsberg-Lappkärsberget) passerar ca 140 m från porten. Gångavstånd till många fler busslinjer; 2:an (Sofia-Nortull), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 515 (Odenplan-Sundbyberg). Ca tolv minuters gångavstånd till Odenplan där fler busslinjer passerar samt tunnelbana och pendeltåg.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1971

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan