« Tillbaka
Sankt Paulsgatan 22, 118 47 Södermalm
Inomhus - Referensbild kontor
Inomhus - Referensbild kontor
Inomhus - Referensbild kontor
Inomhus - Referensbild pentry
Fasad - Fasad
Planlösning - Planlösning
#10644816

Sankt Paulsgatan 22, 118 47 Södermalm

Uthyres

Här välkomnas du av en trevlig entré med lounge där det finns plats för väntande besökare att slå sig ner.

Lokaltyp
Kontor
7 - 15 m2
Delbar
Möjlighet att hyra kontorsrum i en nyrenoverad lokal belägen intill populära Mariatorget. Med gångavstånd till Slussen med både t-bana och bussar.
Planlösning

Objektbeskrivning

Om lokalen
De ytor som är aktuella för uthyrning är:

Ett kontorsrum med plats för 1 pers.
Ett kontorsrum med plats till 1-2 pers.

Samtliga kontorsrum är möblerade med skrivbord och bokhylla. Stora fönster i norrläge som släpper in mycket dagsljus.

Gemensamma utrymmen:
Tillgång till pentry och pausrum. Pentryt är utrustat med helt ny micro, ny kyl och frys samt ny diskmaskin. Pausrummet kan även nyttjas som konferensrum, som bokas i förväg och ingår i hyran. Rummet har plats för 12 sittande personer runt stort konferensbord.
I anslutning till pentryt ligger en stor härlig terrass i söderläge. Lokalen är utrustad med en rwc med dusch och en mindre wc.

Lokalen håller just nu på att genomgå en totalrenovering och kommer i färdigställt skick bli väldigt ljus med modern karaktär. Ljusa ytskikt och glasväggar mellan kontorsrum och korridor, vilket kommer att göra att dagljuset kommer längre in i lokalen. Lokalen har bra belysning och god ventilation vilket gör det till en trevlig arbetsmiljö i lokalen. Taket har ljuddämpande material och även golvet är ljuddämpande.
OBS, bilderna är referensbilder från annan lokal som fastighetsägaren har renoverat. Lokalen kommer att bli i samma stil.
Omgivning
Mariatorget är ett fantastiskt val för dig som vill sitta centralt på Södermalm med hög servicenivå, bra kommunikationer och närhet till både grönområde och vatten.
Ta en löptur genom Tantolunden eller längs Årstaviken på lunchen eller varför inte ta med lunchlådan upp till Ivar Los park och njut av den vackra utsikten av Stockholm.
Parkering
På intilliggande gator
Närservice
Här hittar ni ett brett utbud av både restauranger och caféer. Några exempel är café Rival, St Pauls bageri, Chic och Johan & Nyström. För den träningsglade finns flera olika gym i närheten (Nordic Wellness, Puls & Träning och World Class). Ni hittar även Coop, blombutik, apotek mm på gångavstånd från porten.
Kommunikation
Kommunikationerna är mycket goda med endast ca 150 m till Mariatorgets t-bana eller en kort promenad till Slussen, där flertalet innerstadsbussar går, bussar ut mot Nacka och grön t-banelinje samt Djurgårdsfärjan och M/S Emelie.
Övrigt
Kontorsrummen hyrs ut tills vidare med avstående av besittningsskydd. Hyresvärden har fri prövningsrätt.
Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.
Renoveringsinformation
Lokalen genomgår en totalrenovering.

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
2019
Våning
1

Andrahandsuthyrning

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Linn Ericsson
Mobil: 070-5801518

ld
Sänd intresseanmälan