« Tillbaka
Tellusborgsvägen 67 B, Hägersten
#10643181

Tellusborgsvägen 67 B, Hägersten

Uthyres

Fint kontor högst upp i fastigheten med högt i tak och entresolplan!

Lokaltyp
Kontor
198 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Kontorslokal i bra skick högst upp i fastigheten!
Lokalen har en härlig rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck.

Lokalens yta fördelas på 3 rum varav ett större mötesrum med plats för 10-12 personer samt två kontorsrum med plats för 1-2 kontorsplatser.
En trappa upp i entresolplan ca 60kvm får man med fördel plats med 4 kontorsplatser. I entré finns i dagsläget en receptionsyta samt två wc varav en med dusch.
Ett modernt pentry med sittyta, intill finns ytterligare yta för lounge alternativ 2 kontorsplatser.

Utöver finns ett server och arkivrum

Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd.

Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och kyla
Fiber finns till fastigheten 700kr/mån.
Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District.

Företag i närheten:
Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Spocks Family, Vinkällan, Joel Junsjö, A3 Mobile, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.
Parkering
På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
enligt överenskommelse.
Våning
3 / 3

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Anna Johansson
Tel: 0732-53 46 12

ld
Sänd intresseanmälan