« Tillbaka
Bolmensvägen 43, Årsta
Husfasaden och 10 p-platser utanför som ingår i hyran!
Entréplanet
Uppgången till det övre planet med kapprum
Öppet kontroslandskap på det övre våningsplanet
Mötesrum på det övre våningsplanet
Öppet kontorslandskap på det övre planet med rikligt ljusinsläpp
Interntrappa som förbinder de båda våningsplanen
Planlösning - Ritning - Entréplan
Planlösning - Ritning - Övre plan
#10642400

Bolmensvägen 43, Årsta

Uthyres

Tillfälle att hyra ett helt eget hus på rivningskontrakt till mycket förmånlig hyra! Fräscha ytskikt och p-platser ingår! Perfekt evakueringslösning.

Lokaltyp
Kontor
500 - 1100 m2
Delbar
Lokalen kan delas

Objektbeskrivning

Om lokalen
Här finns ljusa, fräscha lokaler med en modern standard och inte mindre än cirka tio parkeringsplatser ingår i hyran!

Lokalarean fördelas över två våningsplan som sammanbinds med både spiraltrappa och hiss.

Entréplanet: Här finns en stor öppen yta samt fyra rymliga rum som kan nyttjas för möten eller arbetsplatser. Här finns även omklädningsrum med två duschar och bastu samt två wc. Det finns också en rymlig matsal med ett fullt utrustat pentry samt en godsmottagning i vilken det går att köra in en bil.

Övre planet: Större delen av utan här utgörs av öppet kontorslandskap men det finns även ett par mötesrum samt kontorsrum. Här finns också ytterligare ett pentry, 3 wc varav en är rwc, städförråd samt ett vanligt förråd.

Lokalens planlösning är flexibel och kan anpassas efter önskemål då de flesta väggarna ej är bärande. Då det är korttidsavtal ser hyresvärden helst att den tillträdande hyresgästen anpassar lokalen.

Lokalen har vitmålade väggar och är inredd med en snygg grå textilmatta samt akustikplattor i tak med infällda armaturer.

Ventilation: Mekanisk ventilation.
Säkerhet: Lokalen har gallerförsedda fönster.
Bredband: Stokab är ej anslutet till fastigheten.
Omgivning
Närhet till fin natur i Årstaskogen med Årstaviken där det finns solbryggor samt promenadavstånd till Årstafältet med trevliga promenadstråk.

Företag i närheten:
Zenita, Söderbergs bil, Danfo, Socialförvaltningen mfl.
Parkering
Cirka 10 p-platser utomhus i direkt anslutning till entrén ingår i hyran.
Närservice
Ica Nära med postombud ligger inom kort gångavstånd. Det tar ca 10 minuter att promenera till Gullmarsplan, Globen och Årstatorget. Vid Gullmaarsplan finns bland annat Hemköp, systembolag, apotek, pizzerior, krogar, blomsterbutiker, frisörer, Pressbyrån och Seven Eleven. I Globen finns Globen Shoppingcenter och Tele2 Arena med all service du kan tänka dig vad gäller både restaurangutbud och shopping med mera. Vid anrika Årstatorget finns kulturhus, bibliotek, träningsanläggningar, restauranger och mataffärer.
Kommunikation
Tvärbanans linje 22 (Linde-Sickla) hållplats Linde ligger inom 3-4 minuters gångavstånd. Busslinje 144 (Gullmarsplan-Fruängen) stannar strax utanför huset med Gullmarsplan som första stopp där tunnelbanans gröna linje passerar. Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne med närheten till Södra länken.
Övrigt
Då fastigheten omfattas av den nya detaljplanen för Årstastråket kommer huset på sikt att rivas. Lokalerna hyrs därför ut på korttidsavtal med eventuell möjlighet till förlängning och med avstående av besittningsskydd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. Lokalen är vakant idag
Byggår
1983

Lokalen kan delas

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan