« Tillbaka
Rådmansgatan 52, Vasastan
#10639243

Rådmansgatan 52, Vasastan

Uthyres

Möjlighet att hyra ett helt unikt och alldeles eget gårdshus från 1700-talet centralt beläget i Vasastan! En intressent som visar intresse tidigt i processen har möjlighet att få vara med och påverka iordningställandet av huset och få det skräddarsydd efter sin verksamhet!

Lokaltyp
Kontor
112 m2
Övrig lokaltyp
112 m2
Totalyta
112 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Gatuhuset uppfördes år 1884 och gårdshuset redan under 1700-talet enligt hyresvärden.
Om lokalen
Lokalarean fördelas över två plan ca 73 m² i bv och ca 39 m² 1 tr upp vilka sammanbinds med interntrappa. Bottenvåningen är indelat i fyra rum i fil. Det är möjligt att ta ned ett par väggar om en öppnare yta önskas alternativt att endast ta upp dörröppningar i mellanväggarna. Den övre våningen utgörs av en helt öppen yta i vinkel samt ett mindre litet rum som förslagsvis kan nyttjas för förvaring eller som ett mindre samtalsrum. Det kommer att vara möjligt att tillsammans med föreningen vara med och påverka anpassningarna för den intressent som kommer in tidigt i processen.

I tidernas begynnelse nyttjades det lilla huset som stall och hästarna skrittade in genom den vackra portalen från Luntmakargatan 67. Det kommer att vara möjligt att tillsammans med föreningen vara med och påverka anpassningarna.
Omgivning
Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.
Närservice
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer m.m.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Det finns möjlighet att själv ombesörja och bekosta en del av ombyggnationen för att i gengäld få en viss reducering av hyran. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Lokalen kommer att bli tillgänglig för iordningställandet från och med 1 april 2019. Tillträde kan därefter ske så fort iordningställandet av lokalen blir klar.

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan