« Tillbaka
Blekingegatan 25, Södermalm
#10638187

Blekingegatan 25, Södermalm

Uthyres

Omomsad lokal med egen ingång och utmärkta skyltmöjligheter! Lokalen kan nyttjas som kontor, showroom eller mottagning. Lokalen genomgår nu en totalrenovering och kommer att hyras ut i nyproduktionskick!

Lokaltyp
Kontor
168 m2
Utställning
168 m2
Övrig lokaltyp
168 m2
Utbildning
168 m2
Vårdlokal
168 m2
Totalyta
168 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Lokalarenan fördelas på 4 rymliga kontorsrum/behandlingsrum, en yta intill entrén som kan nyttjas som väntrum, mötesrum eller reception. Pentryt är placerat längst in i lokalen med en loungeyta samt ett utrymme för informella möten (se ritningen). Övrig yta utgörs av två wc varav en rwc, städförråd samt ett teknikrum där ventilationsaggregatet är placerat. Lokalen erbjuder utmärkta skyltmöjligheter i de stora fönstren i gatunivå. Lokalen lämpar sig väl för mottagningsverksamheter såväl som kontor och showroom. Lokalen kommer att få vitmålade väggar och det kommer att bli ett nytt parkettgolv i större del av lokalen. I wc, vid entrén och runt pentryt blir det klinker.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten. Fastighetsägaren planerar att dra in en fiber till lokalen.

Ventilation: Lokalen har ett eget nytt ventilationsaggregat med till- och frånluft som försörjer lokalen med luft. Ventilationen är dimensionerad för två personer i varje rum.
Omgivning
Nära till Rosenlundsparken och Tjurbergsparken avnjuta din lunch i solsken när i vädret tillåter.
Parkering
På intilliggande gator enligt stadens tariff och allmänna parkeringshus.
Närservice
All tänkbar service inom gångavstånd såsom trevliga restauranger och caféer, apotek, systembolag etc. Du har också Skanstulls köpcentrum inom gångavstånd.
Kommunikation
Promenadavstånd till Tunnelbanestationerna Skanstull och Medborgarplatsen samt pendelstation Stockholm Södra. Flertalet busslinjer passerar i närheten, exempelvis 3:ans ringlinje.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
enligt överenskommelse.
Byggår
1929

Gatunivå

Skyltläge 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan