« Tillbaka
Grimstagatan 160, Vällingby
#10629264

Grimstagatan 160, Vällingby

Uthyres

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres! Lokalen passar för många olika verksamheter såsom vuxenutbildning, kontor, mottagning så som tandläkarklinik etc. Lokalen har god tillgänglighet och kan hyras av omomsad hyresgäst!

Lokaltyp
Kontor
180 m2
Utställning
180 m2
Övrig lokaltyp
180 m2
Utbildning
180 m2
Vårdlokal
180 m2
Totalyta
180 m2
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!
Om lokalen
Lokalen har och en mixad planlösning med både rum och öppen yta. Det finns idag sex rum i fil som vetter mot Grimstagatan. Dessa är i lämplig storlek för att användas som behandlingsrum eller kontor för 1-2 personer. Här finns även ett större rum som kan nyttjas för möten/utbildningar eller användas som showroom/lager. Detta rum har tidigare använts för träning.
Lokalens öppna yta har tidigare nyttjats som väntrum och träningsyta för en sjukgymnastik. Det är möjligt att här skapa en trevlig, social lounge i anslutning till pentryt. Övriga ytor utgörs av förråd/städ, wc samt tillgång till rwc.
Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Det är också möjligt att dela av lokalen om så önskas. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m.

Lokalen utgör en egen byggnadsdel utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad med utmärkt skyltläge.


Verksamheter som lokalen skulle kunna passa för skulle exempelvis kunna vara en sjukgymnastik- eller tandläkarklinik, läkar- eller veterinärmottagning alternativt salong för skönhetsbehandlingar. Då lokalen kan hyras omomsad så fungerar även vuxenutbildning bra. Lokalen passar naturligtvis också för renodlad kontorsverksamhet eller för kontor i kombination med lager eller showroom.

Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Det är också med en enklare ombyggnad expandera lokalen men ytterligare rum för kontor, möten eller behandlingsrum. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m.


Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.
Omgivning
Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.
Parkering
Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.
Närservice
Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.
Kommunikation
T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.
Hyresgäster
Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Tilläggsuppgifter

Tillträde
enligt överenskommelse.
Byggår
1980

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan