« Tillbaka
Bolidenvägen 14, 12163 Johanneshov
Planlösning
#10627728

Bolidenvägen 14, 12163 Johanneshov

Uthyres

Kontorslokal 1 tr upp som även passar till vuxenutbildning.

Lokaltyp
Kontor
406 m2
Utbildning
406 m2
Totalyta
406 m2
Planlösning
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1959 och lokalen är renoverad 2011-12 till nuvarande standard.
Om lokalen
Lokal med både mindre och större rum/salar för vuxenutbildning eller kontor samt pentry/kök i anslutning till matrummet med plats för tjugotal sittande under lunchrasten. Lokalerna är lättskötta med plastmattor på alla ytor samt ljusa med flertalet fönster till varje rum och ljust kulör på väggarna samt bra allmän belysning. Två toaletter varav en som är RWC anpassad. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med hiss i trapphuset samt hiss vid ändan av utetrappan på kortsidan av entrén som är huvudentrén för alla plan förutom BV!
Omgivning
Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.
Parkering
Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dem kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsplatser runt huset som betalas per/h samt en timmes gratis parkering mellan kl. 10 – 14.
Närservice
All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.
Kommunikation
Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).
Hyresgäster
Caverion m.fl.
Övrigt
Fiber finns indraget. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd (s.k. rivningskontrakt) med kontraktstid upp till 2,5 år just nu (2021-06-30) som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1959
Renoveringsår
2012
Våning
2 / 4

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan