« Tillbaka
Jakob Westinsgatan 5, Kungsholmen
#10627184

Jakob Westinsgatan 5, Kungsholmen

Uthyres

Attraktivt belägen lokal invid Norr Mälarstrand med egen ingång uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalen passar som kontor och/eller showroom och en parkeringsplats kan vara möjlig att hyra snett utanför lokalen!

Lokaltyp
Kontor
90 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler om somrarna.
Om lokalen
Lokalen har en egen ingång från gatan samt en ingång från husets gemensamma trapphus.

Direkt innanför entrén finns det stora, öppna rummet med plats får många arbetsplatser. Här är takhöjden mycket generös och golvet utgörs av målad betong. I lokalens mitt finns pentry och wc placerade. Längst in i lokalen finns ett rymligt rum med en vacker kakelung (dock ej i bruk) som lämpar sig väl som mötesrum samt ett mindre kontorsrum.

Lokalen har ett uttryck som troligtvis tilltalar många kreativa verksamheter.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Det är även möjligt att teckna ComHem abonnemang.
Omgivning
Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.
Parkering
Det kan finnas möjlighet att hyra en fast parkeringsplats snett utanför lokalen för 1500 kr/månad exkl. moms. Annars finns parkringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering (1100 kr/mån inkl. moms för boende på Kungsholmen). Det finns gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand. Alternativt kungsholmens allmänna parkeringshus, t.ex. Pipers Garaget på Pipersgatan 23.
Närservice
Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen, och promenadstråk. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.
Övrigt
Det är även möjligt att hyra en förrådslokal om ca 40 kvm i källaren för 650 kr/ m²/år + moms. Lokalen har ett visst ljusinsläpp.

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde tidigast 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse.
Byggår
1926

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan