« Tillbaka
Köpmangatan 14, Vingåker
#10618197

Köpmangatan 14, Vingåker

Uthyres

Butikslokal med bästa läge i Vingåker uthyres! Härlig takhöjd, fint skyltfönster samt tillhörande lager! Lokalen passar som hantverkarlokal med showroom/butik eller som butik med tillhörande lager/kontor.

Lokaltyp
Butik/handel
110 m2
Lager
100 m2
Totalyta
210 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Lokalen har en fin butiksdel med generös takhöjd och stora skyltfönster om ca 110 m². Det finns också en tillhörande källaryta om ca 100 m² för lagerhållning. I lagerdelen finns ett trinettkök och wc. Lokalen skulle exempelvis passa för en hantverkare som har behov av lager och lite kontor samt showroom/butiksdel eller för en ren butiksverksamhet för diverse olika verksamheter med behov av lager.
Parkering
Två garageplatser finna att hyra i huset för ca 450 kr/mån exkl. moms. Annars parkeringsmöjligheter på kringliggande gator.
Närservice
Cross frisörer finns i huset. Kims Thaiwok över gatan samt Restaurang Salambo, Ica Supermarket och Webhallen alldeles intill. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje år. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!
Kommunikation
Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.
Övrigt
Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående.
Byggår
1955

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan