« Tillbaka
Köpmangatan 14, 643 30 Vingåker
Planlösning - Planritning Butik
Planlösning - Planritning Lager
#10618044

Köpmangatan 14, 643 30 Vingåker

Uthyres

Butikslokal med bästa läge i Vingåker uthyres! Härlig takhöjd, fina skyltfönster och tillhörande lager med garageport! Lokalen passar som hantverkarlokal med showroom/butik eller som butik med tillhörande lager/kontor.

Lokaltyp
Butik/handel
152 m2
Lager
140 m2
Totalyta
292 m2

Objektbeskrivning

Om lokalen
Lokalen har en fin butiksdel med generös takhöjd och stora skyltfönster om ca 152 m². Det finns också en tillhörande källaryta om ca 140 m² för lagerhållning som erbjuder smidig in- och utlastning via garageport (ca 2,7 m bred och ca 2,2 m hög). Lokalen skulle exempelvis passa för en hantverkare som har behov av lager och lite kontor samt showroom/butiksdel eller för en ren butiksverksamhet för diverse olika verksamheter med behov av lager. Det är möjligt att köra in en bil i källarlokalen. Takhöjden där är ca 2,7 m. Källardelen finns även två mindre förråd, wc samt trinettkök.
Parkering
Två garageplatser finna att hyra i huset för ca 450 kr/mån exkl. moms. Annars parkeringsmöjligheter på kringliggande gator.
Närservice
Cross frisörer finns i huset. Kims Thaiwok över gatan samt Restaurang Salambo, Ica Supermarket och Webhallen alldeles intill. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje år. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!
Kommunikation
Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.
Övrigt
Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
tidigast 2018-09-01 eller enligt överenskommelse.
Byggår
1955

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan