« Tillbaka
Birger Jarlsgatan 36, Östermalm
#10606638

Birger Jarlsgatan 36, Östermalm

Uthyres

Fint rumsindelat kontor med representativ adress och entré!

Lokaltyp
Kontor
63 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1928.
Om lokalen
Mycket charmig liten lokal. Ytan fördelas på en välkomnande hall med anslutning till wc samt tre kontorsrum varav ett är ett genomgångsrum. Säkerhet: Lokalen har gallergrind och dubbla lås. Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i källaren och fiber är uppdraget till lokalen. Stockholm Stadsnät är husets fiberleverantör. Ventilation: självdrag.
Omgivning
Fastigheten är belägen alldeles intill gröna Humlegårdsparken och Kungliga biblioteket.
Parkering
Parkeringsmöjligheter i kringliggande gator och i parkeringshus (exempelvis på Q-park på Birger Jarlsgatan 51 och Stockholms Parkering på David Bagares gata 7).
Närservice
Fastighetens geografiska läge har många fördelar. Att hyra kontor på denna adress innebär gångavstånd till Citys och Östermalms utbud av all tänkbar service. Det är gångavstånd till mängder av trevliga restauranger, caféer, apotek och systembolag. Utanför dörren finns alla tänkbara shoppingmöjligheter. Stureplan ligger inom några minuters gångavstånd med Sturegallerians gedigna utbud av butiker och caféer. Det är även nära till Kungsgatan och fashionabla Bibliotekstan. Rakt över gatan finns biograferna Sture & Zita samt 7-eleven.
Kommunikation
Ett flertal innerstadsbussar passerar strax utanför porten, 2:ans (Sofia-Norrtull) hållplats ca 150 m bort. Inom några minuters promenad ligger både t-banestationerna Rådmansgatan och Östermalms Torg där grön respektive röd linje passerar.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2021-10-01
Byggår
1928
Våning
6

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan