« Tillbaka
Glasbruksvägen 43 A, 610 14 Rejmyre
#10605413

Glasbruksvägen 43 A, 610 14 Rejmyre

Uthyres

I en fridfull och naturskön kulturmiljö finns nu chans att hyra en lokal som lämpar sig för boenden av olika slag. Lokalen består av fyra sammanslagna lägenheter och till varje lägenhet hör en mysig uteplats! Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

Lokaltyp
Övrig lokaltyp
362 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Husets byggdes år 1981.
Om lokalen
Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen. Lokalarean utgörs av fyra sammanslagna lägenheter varav en av dem saknar kök. Alla lägenheter sitter ihop och det går att gå emellan dem. Till varje lägenhet hör en mysig uteplats på baksidan med egen access via balkongdörr. Varje lägenhet är med Wc och dusch på bottenvåningen. Köken är fullt utrustade med spis, ugn kylar och frysar. På det övre våningsplanet finns de flesta av sovrummen samt även wc till varje lägenhet.

Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en lämplig verksamhet för lokalen.

Ventilation: Mekanisk frånluft.
Omgivning
Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, kostrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.
Parkering
Tre p-platser utomhus ingår i hyran.
Närservice
Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.
Kommunikation
Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran.

Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1981

 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan