« Tillbaka
Saltmätargatan 24, 11359 Vasastan
Planlösning - Öppen planlösning
Inomhus - Sittgrupp vid entrén
Planlösning - Öppen planlösning
Inomhus - Kontor alt. Matrum/Pausyta
Inomhus - Rum mot innergård
Inomhus - Ljust med stora fönster i bakgrunden.
Inomhus - Fräsch toalett.
Inomhus - Konferensrum
Inomhus - Konferensrum
Presentation - Presentation av pentry med exempel av kökinredning som ska installeras i lokalen.
Inomhus - Entré vid Saltmätargatan 24
Utomhus - Vy på Saltmätargatan mot City.
Utomhus
Fasad - Vy från Sveavägen upp mot Kungstensgatan som leder till Saltmätargatan och Observatorielunden
Planlösning - Ritning_Saltmätargatan 24_125kvm
#10603057

Saltmätargatan 24, 11359 Vasastan

Uthyres

Högt upp i huset och centralt beläget ligger denna representativa lokal där öppet kontorslandskap dominerar med effektivt planerade ytor.

Lokaltyp
Kontor
125 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1929 och renoverad 1999. Lokalen är renoverad 2014. Fastigheten har fjärrkyla installerad för bra klimat. Fiberlösning finns indraget till fastigheten.
Om lokalen
Direkt när man kliver in i lokalen möts man upp av öppet kontorslandskap, flertalet stora fönster och plats för upp till tio sittande i en luftig miljö. Lokalen är fräsch med ljusa väggar, innertak med akustikplattor och parkettgolv. Pentry kommer att installeras med vita skåpluckor, inbyggd mikro och diskmaskin samt med plats för kaffemaskin. Innanför pentryt och med utsikt över innergården så finner man ytterligare plats för fyra arbetsplatser eller så använder man ytan som matrum/pausyta enligt ritningsförslag. Längst in i lokalen hittar man mötesrum/konferensrum för upp till åtta personer, kapprum samt två helkaklade toaletter!
Omgivning
Lokalen har lugnt och ostört läge i hörnet av Saltmätargatan/Kungstensgatan med utsikt upp mot Observatorielunden men ändå nära pulsen till både Drottninggatan två kvarter ovanför samt Sveavägen precis nedanför. I byggnaden bredvid så finner man Handelshögskolans pampiga byggnad och på andra sidan Observatorielunden ligger Stockholms Stadsbibliotek.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns på Parkering Rådmansgatan genom Q-park som har infart från Saltmätargatan 18-20 och där man även erbjuder fast p-plats. Möjlighet finns också att teckna p-plats avtal med fastighetsägaren direkt som tillhandahåller platser i byggnaden.
Närservice
Med lokalens centrala läge så har man nära till hela Citys och Vasastans utbud av all tänkbar service som kan tänkas med både lunchrestauranger, caféer, hotell och shopping. För den träningsintresserade finns både Friskis & Svettis i huset samt SATS med sin anläggning endast tre minuter bort samt flera andra aktörer inom lagom avstånd.
Kommunikation
Läget är utmärkt med Rådmansgatans T-bana precis bredvid med snabb anknytning till Stockholms Centralstation på några minuter. Odenplans T-bana och pendeltågsstation Stockholm Odenplan är på ca 8 minuters gångavstånd. Tillsammans ger dessa stora knytpunkter möjlighet till pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Busslinje 57 stannar på Sveavägen med buss till och från Karolinska sjukhuset. För den bilburne så tar man sig snabbt ut på Essingeleden/E4/E20 genom Norrtull samt Norra länken och till E18 genom Roslagstull.
Övrigt
Lokalen hyrs ut i andrahand av sittande hyresgäst med kontraktstid fram till 2020-12-31 och med avstående av besittningsskydd men med möjlighet till ev. förlängning. Möblemang som står i lokalen och visas på bilderna kan tillkommande hyresgäst ta över vid önskemål.
Renoveringsinformation
Lokalens ytskikt är renoverat 2014.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt ök.
Byggår
1929
Renoveringsår
1999
Våning
5 / 6

Andrahandsuthyrning

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan