« Tillbaka
Tegnérgatan 37, City
#10603034

Tegnérgatan 37, City

Uthyres

Kontor för det lilla företaget uthyres till förmånlig hyra i befintligt skick! Trevligt läge intill Drottninggatan och mysiga Tegnérlunden!

Lokaltyp
Kontor
55 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1886. Hiss finns. Ventilation: självdrag. Uppvärmning: fjärrvärme.
Om lokalen
Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Anpassningskostnaden kommer att slås ut på hyran under avtalstiden. Alternativt kan lokalen hyras i befintligt skick med bibehållen hyresnivå. Ytan fördelas på ett större rum, ett mindre, pentry och wc. Lokalen har bibehållen ursprunglig takhöjd samt vackra höga fönster. Fiber finns anslutet till fastigheten.
Omgivning
Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.
Parkering
På intilliggande gator och parkeringshus.
Närservice
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal bussliner passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde: Tidigast tills 1 mars 2018 eller enligt överenskommelse.
Byggår
1886
Våning
2

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan