« Tillbaka
Bolidenvägen 14, 12163 Johanneshov
Fasad - Fasad
Inomhus - Stora salar för utbildning / klassrum / konferens 1 tr upp.
Inomhus - Kontorsrum 1 tr upp.
Inomhus - RWC/HWC 1 tr upp.
Inomhus - Konferensrum 2 tr upp.
Inomhus - Pentry 2 tr upp.
Inomhus - Pentry/Kök med matsal 2 tr upp.
Inomhus - Samtalsrum / Telefonrum 2 tr upp.
Inomhus - Interntrappa mellan plan 5(2tr upp) och plan 6 (3 tr upp).
Inomhus - Reception 3 tr upp.
Inomhus - Klassrum / Öppen kontorslandskap 3 tr upp.
Inomhus - Pentry/Kök 3 tr upp.
Inomhus - Mötesrum 3 tr upp.
Planlösning - Planritning 1 tr upp.
Planlösning - Planritning 2 tr upp.
Planlösning - Planritning 3 tr upp.
#10601769

Bolidenvägen 14, 12163 Johanneshov

Uthyres

Lokaler över tre plan med varierande planlösning.

Lokaltyp
Kontor
406 - 1406 m2
Utbildning
406 - 1406 m2
Totalyta
406 - 1406 m2
Delbar
Lokalen kan delas
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd år 1959 och lokalen är renoverad 2011-12 till nuvarande standard.
Om lokalen
Lokalen högst upp har välkomnande reception vid entrén samt till stora delar öppen yta med fönster på varsin långsida mot två väderstreck. Fyra samtalsrum/grupprum är bra placerade och lokalen kan användas både som öppen kontorslandskap eller för klassrum och vuxenutbildning samt SFI. Komplett kök finns samt tre toaletter varav en RWC anpassad. En trappa ner genom den praktiska interntrappan så hittar man genomgående ljus och varm lokal i och med dess höga läge mot omgivningen samt trevliga trämaterialval. Ljuddämpande filtmatta i korridorerna samt i dem flesta rummen varav i några har man valt att lägga parkettgolv. Kyla finns installerad på denna våningsplan vilket borgar för gott klimat. Mindre pentry på enda långsidan för kaffepausen och större pentry/kök i anslutning till matsalen för lunchtimmen. Fyra toaletter varav en med dusch och en som är RWC anpassad. 2 tr upp finner man en lokal med både mindre kontorsrum och undervisningsrum från 12 personer och upp till 24 personer. Plastmatta på golv samt ljusa väggar med bra ljusinsläpp skapar en trevlig arbetsmiljö att jobba i. Kök med plats för flera sittande samt tre toaletter, varav ett är RWC anpassad. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade med hiss vid ändan av trappan på kortsidan av entrén som är huvudentrén för alla plan förutom BV!
Omgivning
Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.
Parkering
Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dom kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsplatser runt huset som betalas per/h.
Närservice
All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.
Kommunikation
Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).
Övrigt
Fiber finns indraget. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd (s.k. rivningskontrakt) med kontraktstid upp till två år som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1959
Renoveringsår
2011

Skyltläge

Lokalen kan delas

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan