« Tillbaka
Kungsgatan 29, City
Planlösning
#10590712

Kungsgatan 29, City

Uthyres

Högst upp i huset på Kungsgatan 29 överlåtes nu husets finaste lokal! Detta är rätt lokal för företaget som söker en representativ och ljus lokal på bästa adress! En deluthyrning av lokalen kan även diskuteras.

Lokaltyp
Kontor
180 - 215 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset färdigställdes år 1928. Lokalen totalrenoverades för några år sedan. Area; ca 215 m² enligt fastighetsägaren.
Om lokalen
När du kliver in i lokalen slås du av den generösa takhöjden och de spektakulära taklanterninerna som gör lokalen fantastiskt ljus. I anslutning till entrén finns plats för avhängning. Lokalytan är sedan uppdelad på 6 rymliga rum samt ett mindre samtalsrum med plats för 4 personer. I lokalens mitt finns en öppen social yta som kan nyttjas som lounge för personalen alternativt som besöksyta med plats för reception. Lokalen är utrustad med tre fräscha wc varav en med dusch. Det stilrena pentryt rymmer matplatser för ca 6 personer. Lokalen har även städförråd samt kopieringsutrymme.

Ytskikten är i fint skick och utgörs av grå textilmatta, vitmålade väggar samt exklusiva glaspartier som avskiljer arbetsrummen från lokalens mitt.

Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.
Omgivning
Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Närservice
Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till Apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget gångavstånd till tre t-banestationer; Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt avseende till vilken intressent de önskar överlåta lokalen till. Det är både möjligt skriva ett nytt 3-års avtal samt att överta det nuvarande avtalet om kortare avtalslängd önskas. En försäljning av möblemanget kan diskuteras och möbler kan även ingå i hyran vid en andrahandsuthyrning av en del av lokalen.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Byggår
1928
Våning
9

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan