« Tillbaka
Vikingavägen 52, 18770 Täby
Inomhus - Stor öppen yta 1 tr upp med många möjligheter att anpassa efter önskemål.
Inomhus - Stor öppen yta 1 tr upp med många möjligheter att anpassa efter önskemål.
Inomhus - 1 tr upp med fönster mot Vikingvägen
Inomhus - 1 tr upp med fönster mot Vikingavägen
Inomhus - 1 tr upp med fönster mot Vikingvägen
Planlösning - Planlösning 1tr.
#10589547

Vikingavägen 52, 18770 Täby

Uthyres

Lokal centralt i Täby Kyrkby som nyligen har byggts om på BV till lägenhetsmotell och nu letar man efter lokalhyresgäst till ytan 1 tr upp.

Lokaltyp
Övrig lokaltyp
452 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd 1974. Vattenburen värme genom bergvärme. Fiber är indraget. Vid behov av hiss för verksamheten så finns det möjlighet att installera det.
Om lokalen
Entré på bottenvåning delas med hyresgäster till StayLong motellet som har sin tvättstuga invid trapphuset till denna lokal. Hela bottenvåning är nyligen anpassad med åtta stycken motellrum med hög standard.En trappa upp till höger om entrén så finns det två stora salar, toalett samt större kök som har nyttjats för servering av tidigare hyresgäst. Ytan är öppen och med mycket god takhöjd om ca 3,2 meter och upp till ca 3,6 meter. Hela lokalen är anpassningsbar i samråd med hyresvärd där tilltänkta verksamheter kan tex vara gym, dans eller annan fritidsrelaterat verksamhet. Även kontor, hantverk/produktion samt lager är alternativa verksamheter och inom detaljplan!
Omgivning
Området är tätbebyggt med villor och flerfamiljshus i direkt närhet av lokalen. Även hotell Staylong som drivs av samma ägare finns på fastigheten och erbjuder 20 rum för längre vistelse.
Parkering
Finns i direkt närhet av byggnaden och fler platser kommer att göras i ordning inom kort.
Närservice
I Täby Kyrkby centrum finns ICA Supermarket, bageri, restaurang, pizzeria och apotek mm.
Kommunikation
Täby Kyrkby station ligger endast ca 500 meter bort med Roslagsbana från Vallentuna och genom Täby Centrum hela vägen till Östra Station/Tekniska Högskolan och för vidare färd till Stockholms Centralstation. Med buss från Täby Kyrka hållplats ca 200 meter bort så åker man med linje, 524, 610, 611, 616, 687 och 690 till bl.a. Danderyds Sjukhus/Tunnelbana, Upplands Väsby station, Arninge m.fl. Till väg 265 är det endast ca 2 km som ansluter österut till väg 276 och Åkersberga på ca 15 minuter och västerut till E4/Sollentuna på ca 10 minuter. E18/Täby Centrum söderut är också endast ca 10 minuter bort.
Hyresgäster
Staylong Hotel, Ica Supermarket, Bageri m.fl. i direkt närhet.
ALD Bil, KVD, Dekra, Friskis & Svettis m.fl. en bit ifrån mot väg 265.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen anpassas efter önskemål och där kostnaden för tilltänkta hyresgästen påverkas av längden på avtalet samt hur omfattande önskemålen är.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1974
Renoveringsår
2020
Våning
2 / 2

Skyltläge 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan