« Tillbaka
Hamnvägen 8, 18357 Täby
Inomhus - Hörnrum med grönska utanför.
Utomhus - Marinan
Utomhus - Terass
Utomhus - Promenadstråk
Utomhus - Marinan
Utomhus - Marinan
Utomhus - Vy från terass
Planlösning - 3D - planlösning
#10554004

Hamnvägen 8, 18357 Täby

Uthyres

Med dess oslagbara läge vid vattnet så hittar man i gränsen mellan Näsbypark och Viggbyholm utan tvekan ett av Täbys allra finaste kontorslokal både till läget samt ytskikt.

Lokaltyp
Kontor
304 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd 1996. Fiber finns indraget.
Om lokalen
Lokalen med dess halvt frostade glasväggar ger en rumsindelad lösning i absolut toppskick. Ekparkett i alla delar förutom toaletterna som har kakel och klinker i vitt respektive gråsvart. Ena toaletten är utrustad med dusch för den som önskar cykla till kontoret eller springa i dom fina omgivningarna under lunchen. Fönster mot tre väderstreck varav ett mot marinan vilket ger ett utmärkt ljusinsläpp samt glimt av vattnet. Enklare uteplats finns på taket till lokalen bredvid och där man kan kliva ut och avnjuta lunch i solen samt se på båtarna som lägger an i marinan. Enligt ritningsförslaget är det beräknat till ca 14-15 arbetsplatser i dem 12 rummen. Utöver arbetsrummen så har lokalen trevligt konferensrum i mitten samt mindre mötesrum/samtalsrum i direkt anslutning. Lokalen är belägen 1 tr upp och hiss samt RWC finns.!
Omgivning
Med vattnet runt knuten och marinan i anslutning så finns det många möjligheter att koppla av under och efter arbetsdagen. Varför inte en promenad under lunchen på den trevliga strandpromenaden eller en båttur på fredag när veckan är avklarad?
Parkering
Fri parkering utanför byggnaden.
Närservice
Närmaste lunchrestaurang ligger i Näsby Park ca 12 minuter bort som även har Apotek, Hemköp samt frisör m.fl.
Kommunikation
Lokalen nås bäst med bil genom E18 ca 5 minuter bort och det finns gott om parkering utanför. För den som pendlar så ligger Näsby Park station ca 1 km bort med ca 12 minuters promenad. Tåg till Stockholms Östra/Tekniska Högskolan tar ca 20 minuter och bussar går från stationen till Täby Centrum (617 och 619) och vidare till Danderyds sjukhus.
Hyresgäster
Flipper Marin, Ina Marin, MarinSystem, Kopparhus

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1996
Renoveringsår
2009
Våning
2 / 3
Antal rum
15

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan