« Tillbaka
Rindögatan 46, Gärdet
#10507584

Rindögatan 46, Gärdet

Uthyres

Unik lokal bestående av en butiksyta för publik verksamhet samt en separat kontorsdel med balkong. Attraktivt läge på lugna och trivsamma Gärdet. Obs: Omomsad lokal!

Lokaltyp
Kontor
76 m2
Butik/handel
76 m2
Totalyta
76 m2
Delbar
Lokal med butiksyta för publik verksamhet egen ingång från gatan samt separat kontorsdel med balkong! Omomsad lokal med bästa läge på Gärdet!

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Huset uppfördes år 1939. Fasad och balkonger renoverades för några år sedan.
Om lokalen
Lokalen kan sägas bestå av ”två delar” varav den ena delen lämpar sig för en mer publik verksamhet/butik/handel då den har egen ingång från gatan och stora fönster med bra skyltmöjligheter. Här finns även ett pentry och wc. Den andra delen nyttjas förslagsvis som kontor. Här kan man komma in genom trapphuset men även via butiksdelen. I kontorsdelen finns en välkomnande entré, pentry, en helkaklad wc med dusch samt ett stort avlångt rum med öppen spis. Den trevliga balkongen ger ett stort mervärde!
Omgivning
Lugnt och trivsamt område med fin natur. Här har du direkt närhet till Gärdets underbara strövområden och förflyttar Du Dig bara ytterligare en liten bit bort så har Du det grönskande Djurgården framför Dina fötter. Här har du också närheten till Frihamnen som idag är en levande hamn. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Närservice
All tänkbar service finns i närområdet. Ca 2 minuters gångavstånd till ICA Nära och OKQ8. Inom några minuters promenad ligger Fältöverstens köpcentrum. Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.
Kommunikation
Kort gångavstånd till Gärdets tunnelbana. Busslinjerna 1 och 62 passerar också nära. Med ca 10 minuters gångavstånd tar man sig till Karlaplans Tunnelbana.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tidigast 1 april eller enligt överenskommelse.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift!
Byggår
1939

Gatunivå 
ld
Kontaktuppgifter

Hanna Friman
Tel: 0733-24 35 23

ld
Sänd intresseanmälan